top of page

Glas Studenta okupio natjecatelje na humanitarnom pub kvizu



U Zagrebu je 19. svibnja 2022. održan pub kviz u organizaciji članova Glasa Studenta pod okriljem udruge Hrvatske akademske zajednice.


S oko dvadeset prijavljenih timova, kviz se održao u prostoru kluba Boogaloo s početkom u 20 sati i nastavkom do ponoći u odličnoj atmosferi. Kviz je obuhvatio sljedeće teme: geografija, sport, moda, gaming, glazba, film, asocijacije, pogodi-tko-sam, poredaj-po-redu i valute - iz navedenog se može zaključiti da je bilo ponešto za svakog kvizaša.


Kotizacija po osobi iznosila je 20 kuna, a sva sakupljena sredstva od ovog događaja humanitarnog karaktera Glas Studenta namijenio je potrebama podružnice Hrvatskog crvenog križa u Rovinju.


Za razliku od većine pub kvizova, organizatori su pripremili nagrade i za prvih troje odzada - naime, nagrađene su i zadnje tri ekipe.


Nakon kviza uslijedilo je i kratko neformalno druženje za članove Glasa Studenta kako bi se obilježio uspješno održan prvi takav humanitarni događaj.


Sudeći po pozitivnim dojmovima i zadovoljnim sudionicima, iako je bio prvi, pub kviz Glasa Studenta definitivno neće biti i posljednji.


bottom of page