top of page

HAZEF REGRUTIRA!

Imaš želju studentski se aktivirati? Naučiti organizacijske vještine? Proširiti svoja znanja? Ili jednostavno zakoračiti u poslovni svijet? Ako je odgovor na ijedno od ovih pitanja Da, već si na pola puta prema uspjehu! Pitaš se kako? Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta regrutira i daje ti priliku da ispuniš svoje ciljeve!

HAZEF ti nudi čak pet različitih timova koje možeš odabrati, a najviše tri tijekom godine, u skladu s tvojim željama i volji za učenjem nečeg novog. Ukoliko su tvoje želje izvan okvira samog znanja i stečenih vještina, ne brini, imat ćeš priliku sudjelovati u organizaciji događanja koja će te povezati s poslovnim svijetom i pojedincima koji u njemu sudjeluju. Također, mnogi su naši članovi upravo kroz ovakav način aktiviranja nagrađivani Dekanovom i Rektorovom nagradom, a nemali broj je na ovaj način pronašao i posao!


Regrutacije su otvorene do 31. listopada, a regrutacijski proces odvija se ispunjavanjem obrasca, kratkim razgovorom i povratnim informacijama, odnosno rezultatima. I ne brini! Najbitnije su volja, želja i motivacija. Iz tog razloga, prijavi se i postani ponosnim članom Hrvatske akademske zajednice gdje imaš priliku steći nova znanja koristeći dosadašnje vještine i učeći nove. Osim toga, dobivaš priliku proširiti svoj krug ljudi i pridonijeti zajednici u cjelini.Obrazac za prijavu nalazi se na poveznici: https://forms.gle/U59mTwii8XpGcq3V6


Radujemo se tvojoj prijavi! :)


Comments


bottom of page