top of page

Moja razmišljanja: Kako bi stvarne svemirske letjelice utjecale na cijene imovine?

Updated: Dec 8, 2021

Ako znate da vas netko promatra, što točno želite kupiti više? Kladio bih se da će obrambene zalihe rasti, telekomunikacijske tehnologije bez obzira na to možemo li puno učiniti za obranu od ove vanzemaljske prisutnosti.


Ulagači naravno ne mogu procijeniti da će nas ove vanzemaljske sonde dronova samo promatrati zauvijek. Možda nas promatraju u svrhu donošenja presude? Ako ih vrijeđaju naše militarističke tendencije, kvaliteta naših TV emisija i naša nesposobnost usvajanja kozmopolitskih vrijednosti "Zvjezdanih staza" tijekom sljedećih 30 godina, možda će nas povući u zaborav. No, od te vrste sustavnog rizika teško je osigurati se. Nakon takvog otkrića, ni zlato ni Bitcoin neće vam donijeti ništa dobro.


Moje glavno predviđanje je da će vanzemaljski NLO biti bikovski raspoloženi za dolar. Čini se da je američka vlada iz bilo kojeg razloga najuže povezana s fenomenom NLO-a. (Možda Američki piloti lete više nego ostali piloti, bilježe ili obrađuju bolje podatke?) U svakom slučaju, ako inozemni NLO postanu vjerojatniji, federalna vlada će imati informativnu prednost. A dolar već ima tradiciju kao sigurno utočište ...

Većina nas naviknula bi se na ideju prisutnosti izvanzemaljaca, a da u nju ne bi vjerovala.Nikad ne podcjenjujte sposobnost tržišta, poput ljudi, da se prilagode. Baš kao što mnogi najčudniji dijelovi našeg života mogu izgledati normalno, tako i Wall Street može pronaći način poslovanja s gotovo bilo kim - uključujući i vanzemaljcima.

bottom of page