top of page

MOVE IT AKADEMIJA

Svi se volimo zavaliti u naše fotelje kada je na telki neka tekma, meč ili fight, veseliti se i slaviti kada naši pobjede, a razočarano komentirati pogreške kada ispadne da ipak nije bio njihov dan.


No, pitate li se ikada kako je tim igračima na terenu? Što sve profesionalni sportaši prolaze i kakve sve žrtve moraju podnijeti? Kako prihvatiti kraj karijere? U kojem smjeru nastaviti kada si cijeli svoj život posvetio sportu koji voliš? A što kada si u cijeloj toj priči, žena? Odgovore na ova, ali i još mnoga druga pitanja, možete dobiti u utorak, 6. prosinca, na konferenciji pod nazivom „Move it akademija“ u organizaciji Hrvatske akademske zajednice Ekonomskog fakulteta(HAZef). Konferencija će se održati u hibridnom obliku, uživo u dvorani Akcelerator, u Ziceru, na adresi Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12 te putem online platforme YouTube live na kanalu HAZ Studenti.


Na konferenciji će sudjelovati bivši i sadašnji sportaši, biznismeni koji su svoje dresove zamijenili odjelima kao i oni koji su se školovali kako bi sportašima pomagali u postizanju što boljih rezultata. Ne propustite čuti priču Damjana Rudeža, Franje Arapovića, Dubravka Šimenca, Bože Skoke, Jelene Pehar, Snježane Pejčić, Frana Peterlina i ostalih koji su se spremno odazvali pozivu da ispričaju mladim generacijam bitnu ulogu sportu u zdravlju, ali i u ekonomiji.


Prijave su besplatne, a vrše se isključivo putem obrasca https://forms.gle/CgLUVxkeztoWTM826 .


Sve bitne informacije dostupne su na društvenim mrežama HAZef-a.

Commentaires


bottom of page