top of page

Najbolje lokacije na Jadranu za najbolje Instagram fotke!

Ako imate viška slobodnog vremena i prijateljicu s puno živaca i punom baterijom, vrijeme je za obilaženje najboljih lokacija na Jadranu za najbolje #Instagram fotke! ;)
1. Rovinj

Skriveni šareni kutak uz more nalazi se u ulici Vladimira Švalbe i savršena je lokacija za šarenu romantičnu fotku i opis #InlovewithRovinj!


2. Jadranovo

Morska ljuljačka nalazi se na plaži Jadranovo nedaleko Crikvenice, a ako pogodite dobar kut slikanja, možete se označiti na Maldivima!


3. Rastoke

Republika Hrvatska prepuna je prirodnih ljepota, a slapove možete pronaći na svakom koraku! Za razliku od Plitvičkih jezera ili Nacionalnog parka Krke, razgledavanje Rastoka se ne naplaćuje, a voda izgleda isto!


4. Kamena kuća

S obzirom da je Hrvatska obala prepuna slatkih kamenih kućica, velika je vjerojatnost da se neka od njih nalazi i u mjestu gdje vi ljetujete! Za odličnu fotku potreban vam je šešir i duga lepršava haljina, i naravno ceker, pa će slika izgledati kao da vas je netko fotografirao usred razgledavanja grada!


5. Split

Iako je ovaj grad ispunjen prekrasnim lokacijama za slikanje, odličnu fotku dobit ćete s vrha katedrale sv. Duje. Da, ulaz se naplaćuje, ali je pogled toliko spektakularan da vrijedi ulaznice i penjanja! Naravno, ne smijete zaboraviti #cvike kako bismo bili sigurni da je fotkano u Splitu!


Nastavak slijedi uskoro… #stay #tunedCommentaires


bottom of page