top of page

Počinju Večeri medicine - dođi i ti!

U organizaciji ogranka Hrvatske akademske zajednice na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, studenti Medicinskog fakulteta pokrenuli su javnozdravstveni projekt za opću populaciju - Večeri medicine!


Uz suradnju s kolegama s drugih ogranaka Hrvatske akademske zajednice, cilj im je približiti medicinu svima na zabavan način. Zanimljive činjenice za svakodnevni život, najnovija dostignuća i aktualni problemi u medicini bit će teme s kojima će se publika imati prilike upoznati u periodu od veljače do lipnja 2023. godine jednom mjesečno.


Osim toga, studenti koji sudjeluju kao izlagači na taj će način imati priliku poboljšati svoje prezentacijske i govorničke vještine te dodatno produbiti svoje znanje u medicinskom području. Uz osobni razvoj, ovime projektom promiče se interdisciplinarni i intergeneracijski pristup znanosti jer se očekuje šarolika publika svih dobi i edukacijske pozadine u semiformalnoj atmosferi.Nakon serije od pet kratkih izlaganja, održat će se kratki Kahoot kviz s nagradama za one s najviše točnih odgovora (i najbrže).


Prva od Večeri medicine, na temu kardiovaskularnog sustava, održat će se 9. veljače u 19h na adresi Martićeva 15, a sudjelovati mogu svi uz prethodnu prijavu na poveznici https://forms.gle/2F2CfiahGYQv5M1T7 do popunjenja mjesta. Vidimo se!Comentários


bottom of page