top of page

Politički marketing

Da su marljivi, ambiciozni i željni znanja, ponovno potvrđuju studenti s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Naime, ovoga puta organiziraju projekt pod nazivom Politički marketing. Kako i samo ime kaže, fokus projekta bit će marketing u politici čiji je cilj približiti mladima pojam političkog marketinga, ali i naučiti ih kroz koje se sve segmente politički marketing provodi u praksi.


Projekt će se održati uživo u prostorijama Hrvatske akademske zajednice (Martićeva 15), bitno je napomenuti kako su sva mjesta POPUNJENA! Međutim, moći će se pratiti i online putem Youtube kanala HAZ studenti. Registracija sudionika počinje u 11:30, a početak konferencije u 12 sati. Zatvaranje projekta predviđeno je u 15:15.

Preko Youtube kanala, studenti i svi ostali zainteresirani za temu političkog marketinga moći će pratiti ovaj događaj koji organizira HAZfpzg. Kako bi sudionicima približili znanje iz svijeta političkog marketinga, na konferenciji će sudjelovati marketinški stručnjak Marijan Palić, prof.dr.sc. Zdravko Petak, prof. Željko Trkanjec i brojni drugi!


Ne propustite priliku saznati nešto više o političkom marketingu i kako on utječe na političke procese. Ako vas zanimaju marketing i politika, onda je ovo pravo mjesto za vas!


Po završetku projekta svi sudionici dobit će digitalnu potvrdu o sudjelovanju na e-mail adresu putem koje su se prijavili za isto. Sve potrebne informacije dostupne su na društvenim mrežama HAZfpzg.

Comments


bottom of page