top of page

Pub kviz liga

U srijedu, 9. studenog, Hrvatska akademska zajednica Medicinskog fakulteta prerezala je crvenu vrpcu i otvorila vrata Pub kviz ligi – eventu koji na dvomjesečnoj bazi okuplja kvizaše i one koji se tako osjećaju te im pruža nezaboravno iskustvo koje traje do lipnja 2023. godine.

U kvizu je sudjelovalo 14 timova što je popunilo prostor s više od 50 ljudi koji su na rubu stolice iščekivali sljedeće pitanje. Zdrava kompetitivnost popunila je prostor i svi su se sudionici zabavili u napetom okršaju općeg znanja.


Na kvizu su sudjelovali pojedini novinari i urednici Glasa studenta te ostvarili zavidan rezultat, no čekaju ih još tjedni kvizaških borbi do konačnog proglašenja pobjednika.

Organizacija od strane HAZmef-a sprovedena je iznimno kvalitetno, a ugostiteljski objekt opskrbio je timove s pićem koje ih je napojilo energijom za dvosatno mozganje.

Kviz je u svojem sadržaju pokrio teme povijesti, geografije, filmske kulture, sporta, celebrity kulture, Wikipedije, glazbe te pogađanja nepoznate osobe na temelju ponuđenih hintova.

Na kraju, ljestvica rezultata izgledala je ovako:Čestitamo HAZmef-u na odličnoj organizaciji i super provodu te ne sumnjamo da će ostale večeri Kviz lige nadmašiti kvalitetu prve.

#glasstudenta #HAZ #pubkviz

bottom of page