top of page

Legendarniji, veći, bolji: Kviziraj s nama u dobrotvorne svrhe!

Nakon uspjeha i velikog interesa sudionika u prvoj polovici 2022. godine s veseljem najavljujemo detalje nadolazećeg humanitarnog pub kviza Glasa Studenta!

 
Članovi Glasa Studenta 20. prosinca 2022. organiziraju veliki pub kviz pod okriljem Hrvatske akademske zajednice i u suradnji s timom Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te udruge Leo klub Tri kule .

Lokacija održavanja događaja legendarni je Bustan Bar u Varšavskoj ulici 8, a kotizacija po osobi iznosi 20 kuna. Sav novac skupljen od kotizacija i ovog će puta biti namijenjen u humanitarne svrhe te doniran u cijelosti udruzi Mali zmaj . Tajnica udruge: “Trenutno u Malom zmaju imamo preko 600 korisnika…" U razgovoru s tajnicom udruge Mali zmaj, Tajanom Radotić , saznali smo kako udruga pomaže oko 180 obitelji, tri sigurne kuće i jednome domu za djecu te prihvatilištu, s ukupno preko 600 korisnika.

Donacije su u Malom zmaju uvijek dobrodošle, a može se donirati za neki konkretan projekt ili generalno za rad udruge, što se nadalje distribuira za potrebe udruge. Osim donacija, udruga široko raširenih ruku dočekuje i volontere za pakiranje paketa koji se šalju obiteljima te rad s djecom tijekom instrukcija za školu i drugih sličnih aktivnosti.

Donacije se ulažu u djecu koja su štićenici udruge Mali zmaj, a one ovise isključivo o donacijama privatnih i pravnih osoba te prijavama na natječaje, bez potpore Grada ili države.

Uz sve navedeno, Tajana nam je otkrila i da u udruzi imaju Zmajmobil , automobil koji su osvojili prijavom na jedan riječki natječaj, a aktivan je vrlo često u prijevozu djece na instrukcije ili za terenski rad.

U ovo vrijeme, najviše novca u Malom zmaju odlazi na grijanje i račune poštarine, koja je za studeni ove godine dostigla čak i 27.000,00 kuna zbog težine paketa koji se dostavljaju, no uz to plaćaju i najam prostora udruge, grijanje za obitelji, dječje proslave rođendana njihovih korisnika… U toplijim dijelovima godine Mali zmaj šalje djecu na ljetovanje, a u jesen pomaže s opremom za mirno smještanje u školske klupe…

Podržite trud studenata koji organiziraju ovaj događaj i akciju koja će pomoći najranjivijima u ovom adventskom razdoblju darivanja te spremite datum 20.12. u svoje kalendare. Šećer na kraju… S rekordnim brojem prijavljenih od gotovo 150 ljudi, pripremamo Vam i studentsku zabavu po završetku kviza , a ulaz je slobodan za sve.

Vidimo se 20. prosinca!

#pubkviz #glasstudenta #haz #debatniklub #efzg

Legendarniji, veći, bolji: Kviziraj s nama u dobrotvorne svrhe!
bottom of page