top of page

UPUTE UREDNIŠTVA

GLAS STUDENTA - uredništvo.png

Dragi svi, Kao što znate, izabrano je novo uredništvo te se od danas službeno bacaju na posao s novim zaduženjima! Šaljem u prilogu upute kako bi se maksimalno olakšala komunikacija i prilagodba. Definirana zaduženja:
 
Matea Bošnjak – koordiniranje društvenih mreža (FB, Instagram, LinkedIN, TikTok), objavljivanje članaka na FB & IG profilima, uređivanje fotografije iz članka za Instagram. ** Ljubazno vas molim da minimalno jedan dan prije objave pošaljete fotografiju za svoj članak + kratki opis za objavu ** mail: mateabosnjak15@gmail.com.
 
Vladimir Antun Posavec – lektoriranje članaka i kontrola pisanog sadržaja portala te kontrola rasporeda. ** Minimalno jedan dan prije objave (u razumno vrijeme) potrebno je poslati tekst na provjeru. Tekst se šalje na platformi Glas Studenta: KUTAK ZA ČLANOVE > Kalendar objava i lektoriranje.
 
Tek kad primite na mail odobrenje za objavu, možete objaviti članak! ** , mail: posavec.va@gmail.com. Molila bih vas sve da poštujete ove promjene i šaljete sve potrebne materijale minimalno dan ranije u vremenu od 10 do 20 sati!
 
Sve što nije poslano prema uputama, objavit će se kad uredništvo pronađe novo vrijeme za objavu. Što se tiče svih ostalih segmenata projekta, javljate se meni. Stojim na raspolaganju za sva pitanja i sugestije. - IVANA KOS

KAKO OBJAVITI ČLANAK?

UPUTE ZA OBJAVLJIVANJE.png
bottom of page