top of page

UVJETI KORIŠTENJA I PRAVILA PRIVATNOSTI

Korištenjem bilo kojeg dijela portala „Glas Studenta“ i svih povezanih internetskih stranica, automatski prihvaćate sva pravila i uvjete korištenja. Portal objavljuje sadržaj u dobroj namjeri s ciljem slobode govora i nastoji se provjeriti točnost svega što je objavljeno.

 

Mišljenja i stavovi izneseni u člancima i komentarima odražavaju stav autora ili korisnika i ne moraju se povezivati sa stavom uredništva portala Glas Studenta.

 

Sav sadržaj portala „Glas Studenta“, kao i svih povezanih internetskih stranica i profla, koristi se na vlastitu odgovornosti i portal se ograđuje od bilo kakve štete nastale korištenjem. Sav sadržaj iznesen na portalu „Glas Studenta“ iskazuje mišljenja studenata o pojedinim temama i nije pisan niti objavljen s ciljem uvrede te se neće tolerirati govor mržnje.

 

Sav dodatni sadržaj kojem se može pristupati sa portala „Glas Studenta“, a ne nalazi se nužno na portalu, stavljen je u dobroj namjeri, vodeći se pravilima o citiranju i portal se ograđuje od sadržaja koji se eventualno mogu pronaći na poveznicama.

 

„Glas Studenta“ zadržava pravo obrade svih podataka koje je korisnik pristao dati i obvezuje se da će ih koristiti u dobroj namjeri te da se privatni podaci neće dijeliti ni prodavati trećim stranama. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala ili sadržaja portala, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

 

Pod neovlašteno korištenje spada svako nedopušteno kopiranje, reprodukcija ili drugo korištenje u komercijalne svrhe kao i citiranje bez dopuštenja autora. Ukoliko smatrate da je portal povrijedio nečija autorska prava, kao i ljudska prava, žalba će biti razmotrena, a ukoliko se pokaže ispravnom, sav nevaljani sadržaj bit će uklonjen.

 

Glas Studenta zadržava pravo promjene uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i ne mora obavještavati korisnike stranica o promjenama. Korisnici moraju samostalno uočiti promjene i pravovremeno im se prilagoditi. Korištenjem sadržaja smatra se da su korisnici upoznati sa modificiranim pravilima tj. pravilima koja sada vrijede.

bottom of page