top of page

Acerca de

Naša priča

Glas studenta je studentski portal koji je nastao 2019. godine kao prostor za kreativno izražavanje studenata. Ovaj portal je postao dom mnogim talentiranim studentima koji žele podijeliti svoje misli, stavove i perspektive sa svijetom.

Na ovom portalu studenti se mogu izraziti kroz tekstove, fotografije, kolumne i podcastove, a svaki od ovih oblika izražavanja služi kao sredstvo za iznošenje njihovih osobnih iskustava, mišljenja i promišljanja o aktualnim temama.

Glas studenta okuplja preko 50 kolumnista iz cijele Hrvatske, a svaki od njih ima svoj jedinstveni glas i stil pisanja. Njihove kolumne su obogaćene osobnim pričama, zapažanjima, analizama i kritikama o društvenim pitanjima koja su relevantna za mlade. Kroz svoje tekstove, oni inspiriraju i potiču studente da budu kreativni, autentični i da doprinesu društvenom diskursu.

Uz tekstove, Glas studenta nudi i galeriju fotografija koja prikazuje život i iskustva studenata. Fotografije prikazuju raznolikost i bogatstvo studentskog života, od studentskih domova do fakulteta i gradova u kojima se studira. Fotografski uradci na ovom portalu izražavaju osobnu perspektivu i prikazuju autentičnu dimenziju studentskog života.

Također, Glas studenta sadrži i podcastove koje stvaraju studenti koji žele izraziti svoj glas i stavove kroz video. Podcastovi pokrivaju različite teme, od društvenih pitanja do osobnih iskustava i intervjua s gostima.

Glavni cilj portala je potaknuti aktivno sudjelovanje studenata u društvenom diskursu i omogućiti im da postanu autentičan glas studentske zajednice. Portal nudi studentima mogućnost da s drugima podijele svoje ideje i stavove te da se aktivno uključe u javni dijalog o važnim društvenim pitanjima.

Kao studentski portal, Glas studenta je mjesto koje pruža studentima platformu za izražavanje. Ovaj portal je postao bitan dio studentske zajednice i pravi izvor inspiracije za sve one koji žele biti autentični i doprinijeti društvenom razvoju.

Impresum

Glasstudenta.com

 

Izdavač: Glas Studenta

 

Hrvatska akademska zajednica

Martićeva 15, 10000, Zagreb

Hrvatska

Mail: redakcija@glasstudenta.com

Glavni urednik: Mislav Majcan

 

Osnivači: Adrian Poznić i Hrvoje Plukavec

bottom of page