top of page

Edukacija “Umijeće raspravljanja”

U sklopu projekta, u četvrtak, 18. travnja od 16 do 18 h HAZef organizira edukaciju Umijeće raspravljanja u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Zagrebu na kojoj će sudjelovati magistra geštalt psihoterapije te diplomirana teologinja Nataša Barolin Belić, stručnjakinja s mnoštvom kvalifikacija u području rada s pojedincima, parovima i grupama. 


Projekt “Psihološka potpora” (u organizaciji  studentske udruge Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta) aktivan je od 2022. godine. Cilj projekta je promocija mentalnog zdravlja među mladima te kroz razne aktivnosti (organizacija radionica, konferencija, podcasta i aktivnost na društvenim mrežama) informirati studentsku populaciju o važnosti mentalnog zdravlja.


Edukacija je fokusirana na ključne vještine potrebne mladim ljudima kako bi uspješno prepoznali, upravljali i prevladali konfliktne odnose. Kroz edukaciju sudionici će imati priliku osvijestiti važnost ove teme kako kasnije u životu ne bi činili neke od najčešćih grešaka te stekli znanja o tome kako greške svesti na minimum. Prema riječima predavačice i njenom radu s odraslim parovima, zaključuje da bi im u životu bilo jednostavnije da su s nekim vodili razgovor o ovoj temi. Također, sudionicima će kroz predavanje biti predstavljene strategije postavljanja granica, jačanja samopouzdanja i očuvanja mentalnog zdravlja u izazovnim međuljudskim situacijama. Nakon teorijskog dijela, sudionici će na radionici steći praktične vještine za izgradnju zdravijih i održivijih međuljudskih odnosa. 


Link za prijavu:

Prijave su besplatne, zato ne troši vrijeme i brzo se prijavi jer je broj mjesta ograničen na 50 sudionika. 


Hrvatska akademska zajednicaje studentska i akademska udruga koja promiče razvoj visokog obrazovanja, njegovanje kulturne baštine te okupljanje ljudi na demokratskim i državotvornim načelima. Udruga je osnovana 31. listopada 1990. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.


Recent Posts

See All

Burnout

Ako primijetite da su neki od navedenih znakova prisutni u vašem životu, to bi trebalo biti upozorenje da je vrijeme za promjene.

bottom of page