top of page

Marketing Enigma- USKORO

Novi semestar je počeo, već nailaze prvi kolokviji i treba se natjerati na rad po ovom sve ljepšem vremenu iako bi radije negdje na terasi ispijali kave. Baš zato su se okupili studenti s velikom idejom, tvoreći tako priliku da se svi zajedno „podružimo“, nešto naučimo, a kasnije i popijemo tu kavu, ili nešto „jače“, što je vrlo vjerojatnije 😜.

Kako se priroda ponovo rađa, tako se rodio i jedan novi projekt. Hrvatska akademska zajednica EFZG po prvi put ove godine organizira dvodnevnu konferenciju pod nazivom Marketing Enigma, 4. i 5. travnja 2022. godine.


Cilj konferencije je proširenje znanja u području marketinga i PR-a, a u približavanju teme sudionicima će pomoći dugogodišnja iskustva velikih stručnjaka koji na ovoj konferenciji sudjeluju kao predavači i panelisti. Neka od imena su: Jan de Jong, Manuela Šola, Miranda Mladin, Nikola Žinić, Tanja Džido, Maja Vresk Bodalec i mnogi drugi, čija imena i nešto više o njima možete saznati prateći društvene mreže HAZef-a. Od ovih stručnjaka saznat ćete mnoštvo novih informacija, vidjeti kako je izgledao sam početak i rad u tim područjima iz njihovog iskustva i imat ćete priliku postaviti pitanja o stvarima koje vas u svemu tome najviše zanimaju.

Isto tako, kako bismo konferenciju učinili što zanimljivijom, spremili smo poklon paketiće zajedno sa našim sponzorima kako bismo nagradili neke od sudionika. Više o tome ćete saznati upravo na konferenciji. 😃

Prvi dan konferencije čiji će fokus biti na potrošaču započinje u 13 h, a završava u 17 h, dok drugi dan konferencije na kojemu će se govoriti o PR trendovima započinje u 11 h, a završava u 16:30 h. Na ovoj konferenciji možete sudjelovati online putem YouTube kanala HAZ studneti ili uživo, s time da je broj ljudi ograničen, u dvorani WESPA Spaces u Zagrebu. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a možete se prijaviti na poveznici . Po završetku konferencije, svi prijavljeni sudionici će dobiti digitalnu potvrdu/certifikat o sudjelovanju na e-mail adresu putem koje su se prijavili za sudjelovanje. Sve potrebne informacije dostupne su na web stranici udruge, kao i na društvenim mrežama HAZef udruge.

Nadam se da se vidimo u što većem broju i da će ovo biti jedno lijepo iskustvo za sve nas.


bottom of page